ارزیابی 100 درصد کیفیت نان براساس میزان افزودنی های مجاز در شهرستان خوشاب به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان خوشاب، دکتر شاهی اظهار داشت: نان یک برکت الهی است که قوت اصلی مردم را تشکیل میدهد و مقدار بیشاز اندازه نمک در آن، سلامت مردم بهویژه افراد آسیبپذیر و بیماران قلبی و عروقی را تهدید میکند وی ضمن اشاره به  نظارت مستمر کارشناسان بهداشت محیط بر نانوایی های سطح شهرستان افزود: در حال حاضر، تمام بازرسان بهداشت محیط که نانواییها را مورد رصد و پایش قرار میدهند به دستگاه شوریسنج مجهز هستند و میزان شوری نان  100 درصد نانوایی های تحت پوشش را بلافاصله مورد ارزیابی قرار داده اند.  
 
 
 تاریخ درج خبر: سه شنبه ١٤ آذر ١٤٠٣ / شماره خبر: ١٩٦٨٢ / تعداد بازدید: 248 
 نظرات بینندگان این خبر فاقد نظر می باشد نظر شما 
  |