بررسی تجهیزات و شرایط فنی کارخانه آرد سبزوار بررسی تجهیزات و شرایط فنی و بهداشتی کارخانه آرد سبزوار جهت صدور پروانه بهداشتی ساخت آرد کامل دکتر محمد عبداله زاده(مدیر نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی،آرایشی و یهداشتی) بازدید کارشناسان نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی ، ریاست اداره غله، کارشناسان جهاد کشاورزی و کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه در هفته سلامت به منظور بررسی کیفیت آردهای تولیدی و همچنین غنی سازی ارد با آهن و اسید فولیک در مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۴ انجام شد و نظر به افزایش ارزش تغذیه ای نان و تولید نان مغذی تر با بررسی خط تولید و امکانات تولید کارخانه مذکور مقرر شد که کارخانه مذکور نسبت به تولید آرد کامل و اخذ پروانه های بهداشتی ساخت این آرد اقدام لازم بعمل آید.
تاریخ درج خبر: يکشنبه ٩ ارديبهشت ١٤٠٣ / شماره خبر: ١٨٢٨٠ / تعداد بازدید: 991
نظرات بینندگان این خبر فاقد نظر می باشد نظر شما
Aryanic webdesign توسط highportal aryanic
|