این بازدید جهت بررسی عملکرد و فعالیت های صورت گرفته توسط معاونت بهداشتی در راستای مدیریت پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا در مجموعه دانشگاه صورت گرفت.
دکتر نوده معاون بهداشتی در ابتدای بازدید ضمن تشکیل جلسه با بیان اهمیت پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا مطالب کاربردی جهت تقویت فعالیت ها ی پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا در مجموعه دانشگاه را بیان نمودند.
مهندس عقیلی ضمن ارزیابی فعالیت های انجام گرفته و تعامل بخش خصوصی در امر گزارش دهی موارد بیماریهای منتقله از آب وغذا، فراهم نمودن بستر مناسب جهت تقویت مشارکت بخش خصوصی در امر گزارش دهی موارد بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا از جمله مطب ها و آزمایشگاهها را لازم دانسته واز اقدامات انجام گرفته در خصوص مدیریت پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا تشکر و قدردانی نمودند.
ازجمله اقدامات صورت گرفته در جهت پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا در مجموعه دانشگاه در سال 1396 عبارتنداز:
ا- برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی با محوریت التور در سبزوار و کلیه شبکه های بهداشت و درمان دانشگاه
2-برگزاری کمیته دانشگاهی بیماریهای منتقله از آب و غذا با محوریت التور
3-برگزاری کارگاه دو روزه بیماریهای منتقله از آب و غذا جهت کارشناسان و کاردانان بهداشت محیط و مبارزه با بیماریها پیرو گارکاه کشوری
4-برگزاری کمیته های مشترک بیماریهای منتقله از آب و غذا با محوریت التور با بخش درمان و بیمارستان ها در راستای کنترل بیماریها به مناسبت بازگشت زائرین از حج و عتبات عالیات در ماههای محرم و صفر
5-بازدید از موکب های بین راهی در دهه پایانی صفر در مسیر رفت و برگشت زائرین پیاده به سمت مشهد مقدس
6-تهیه و توزیع رسانه های آموزشی ویژه زائرین حج و عتبات عالیات به صورت کتابچه و پمفلت.
7-برگزاری جلسات آموزشی ویژه حجاج با همکاری دفاتر حج و زیارت
8-پیگیری و مراقبت گزارش موارد بروز طغیان ها وبیماریهای منتقله از آب و غذا. /140




