چاپ
ارسال به دوست

" آب و هوا در حال تغییر است و غذا و کشاورزی هم باید تغییر کند "
24 مهرماه روز جهانی غذا گرامی باد
همیاری برای کاهش اسراف مواد غذایی و افزایش مصرف حبوبات
برآوردهای فائو نشان میدهد هرروز بهازای هر نفر 134 کیلوکالری غذا در ایران به هدر میرود، بر این اساس از 100 میلیون تن محصول کشاورزی تولیدی در کشور 35 میلیون تن در سال دور ریخته میشود. این رقم معادل غذای 15 میلیون نفر است. بر اساس این گزارش ایران نیز از جمله کشورهایی است که هرساله درصد بالایی از مواد غذایی تولیدی را به هدر میدهد.
با توجه به خشکسالیهای سالهای اخیر تولیدات کشاورزی باید به سمت افزایش تولید حبوبات سوق یابد وبا توجه به ارتباط مصرف گوشت وبیماریهای قلبی عروقی ،سرطانها مصرف حبوبات به جای گوشت باید افزایش یابد.
همیاری برای کاهش اسراف مواد غذایی و افزایش مصرف حبوبات
تاریخ درج خبر: شنبه ٢٤ مهر ١٣٩٥ / شماره خبر: ٥١٠٢ / تعداد بازدید: 612