دسترسی سریع
يکشنبه ٣٠ شهريور ١٤٠٤


 چاپ    ارسال به دوست

 

 

روابط عمومی معاونت بهداشتی خبر داد

برگزاری جلسه آموزشی واحدهای صنفی در حوزه بهداشت

در راستای پیشگیری از بیماریهای مشترک انسان و دام و به ویژه تب مالت جلسه آموزشی با حضور اعضاء صنف لبنیات فروش سبزوار در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار شد .

     در راستای پیشگیری از بیماریهای مشترک انسان و دام و به ویژه تب مالت جلسه آموزشی با حضور اعضاء صنف لبنیات فروش سبزوار در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار شد .

  ابتدا دکتر جغتایی رئیس شبکه دامپزشکی در زمینه بهداشت شیر و تاکید بر تهیه شیر از مراکز مورد تائید اداره دامپزشکی نظیر دامداری های صنعتی و مراکز جمع آوری شیر توضیحاتی را ارائه نمودند .

در ادامه دکتر مسعودی فر معاون بهداشتی دانشگاه بر اهمیت خود کنترلی بهداشتی و خود اظهاری متصدیان و الزام به عرضه فرآورده های لبنی سالم با رعایت موازین بهداشتی تاکید و به چند بیماری که ناشی از مصرف لبنیات سنتی آلوده می باشد نظیر تب مالت سل گاوی و ... اشاره کردند .

   مهندس عمادی نژاد مسئول بهداشت محیط به جهت ساماندهی عرضه لبنیات سنتی و اجرای ماده 11 دستورالعمل بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی عنوان کردند کلیه فرآورده های لبنی سنتی بایستی دارای مشخصات بهداشتی باشد و متصدیان نسبت به رعایت بهداشت مکانی فردی و ابزار کار اقدام نمایند و از تهیه و توزیع محصولاتی که در اماکن غیر مجاز نظیر منازل و ... تولید می شوند خود داری نمایند .

لازم به ذکر است ؛که در این جلسه کلیه بازرسان بهداشت محیط نیز حضور داشتند و با هماهنگی انجام شده با رئیس شبکه دامپزشکی مقرر گردید جهت نظارت بهداشتی بر واحدهای صنفی مذکور بازدیدهای مشترک در دستور کار قرار گیرد .

 در پایان عباسپور کارشناس مبارزه با بیماریها به طور خاص راجع به بیماری بروسلوز و راههای پیشگیری از بیماریهای مشترک انسان و دام آموزش لازم را ارائه نمودند./140

 

تاریخ درج خبر: سه شنبه ٢٥ خرداد ١٣٩٥    / شماره خبر:  ٤٣٦٩  / تعداد بازدید:  1432

 


امتیازدهی
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: