دسترسی سریع
يکشنبه ٣٠ شهريور ١٤٠٤


 چاپ    ارسال به دوست

 

 

روابط عمومی معاونت بهداشتی خبرداد

برپایی جشنواره غذای سالم همزمان با گرامیداشت دهه مبارک فجر

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی / همزمان با شور و نشاط ایجاد شده در مدارس بمناسبت ایام فرخنده دهه فجر در مورخه 94/11/13 به منظور آشنایی دانش اموزان با تغذیه سالم و اصلاح ذائقه آنان به سمت مصرف غذاهای کم نمک ،کم شکر و کم چرب ،جشنواره تغذیه سالم با حضور معاون مدیر کل وریاست آموزش پرورش سبزوار و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ،ومعاونین و کارشناسان و نمایندگان انجمن اولیاء و مربیان در مدرسه شایستگان برگزار گردید.

طی این مراسم معاون بهداشتی ضمن تقدیر و تشکر از ریاست آموزش و پرورش سبزوار که حامی برنامه های سلامت در مدارس می باشند گفت :

مصرف نمک در ایران بیش از 2 برابر مقدار مجاز می باشد و اصلی ترین علت افزایش فشارخون ،نمک موجود در مواد غذایی است. ایشان توصیه نمودند که فرزندان خود را از کودکی به مصرف غذای کم نمک عادت دهید و به جای تنقلات شور به فرزندان خود میوه و آجیل خام بدهیم .همچنین بایستی فرهنگ غذای سنتی(کم چرب و کم نمک) و محدود نمودن مصرف فست فودها را به کودکان بیاموزیم.

همچنین به مناسبت بسیج ملی کاهش مصرف قند ،نمک و چربی در یک اقدام ابتکاری آموزش تغذیه و تحریک بدنی جهت مادران دانش آموزان چاق و دارای اضافه وزن توسط کارشناسان تغذیه و تربیت بدنی در مدرسه شهید فهمیده برگزار گردید. /140

 

 

 

تاریخ درج خبر: چهارشنبه ١٤ بهمن ١٣٩٤    / شماره خبر:  ٣٤٦٤  / تعداد بازدید:  3833

 


امتیازدهی
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: