دسترسی سریع
يکشنبه ٣٠ شهريور ١٤٠٤


 چاپ    ارسال به دوست

 

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی

همایش تغذیه سالم با تاکید بر کاهش مصرف قند ، نمک و چربی

روابط عمومی معاونت بهداشتی / همایش تغذیه سالم با هدف کاهش مصرف قند و نمک و چربی در تالار کاشفی برگزار گردید .

روابط عمومی معاونت بهداشتی / همایش تغذیه سالم با هدف کاهش مصرف قند و نمک و چربی در تالار کاشفی برگزار گردید .

این همایش که به صورت پانل توسط سخنرانان برگزار شد، ابتدا دکتر میر موسوی معاون بهداشتی اظهار داشت : مطالعات نشان داده است که تغذیه نامناسب و الگور غذایی نادرست، بیشترین علت بروز اضافه وزن و چاقی ، بیماریهای قلبی و عروقی ، دیابت نوع 2 و برخی انواع سرطانها است . درحال حاضر بیماریهای قلبی عروقی علت اصلی مرگ در افراد بالای 30 سال و دومین عامل مرگ در افراد 59-15 سال می باشد .

دکتر فرشته قراط متخصص طب ستی بیان کرد : افزایش مصرف روغن و چربی به ویژه چربیهای اشباع از طریق مصرف بی رویه ، فست فودها و غذاهای چرب و سرخ شده ، موجب افزایش شیوع بیماریهای غیر واگیر نظیر بیماری قلبی و عروقی و برخی سرطانها شده است .

 دکتر رقیه جوان متخصص طب سنتی در زمینه راههای کاهش مصرف نمک توصیه هایی ارائه نمودندو گفتندکه برچسب محصولات غذایی را دقیقا مطالعه کنیم و میزان نمک و سدیم محصول را در برنامه غذایی محدود کنیم.

دکتر مریم هاشمیان متخصص تغذیه اظهارداشت : در زمان مصرف مواد غذایی به میزان قندهای افزوده و قندهای پنهان مواد غذایی باید توجه کرد و ذائقه کودکان را بایستی از ابتدا با غذاهای کم نمک و کم شیرینی عادت داد تا خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی ، اضافه وزن و چاقی و سرطانها کاهش یابد./ 140

 

تاریخ درج خبر: يکشنبه ٢٠ دی ١٣٩٤    / شماره خبر:  ٣٢٩٠  / تعداد بازدید:  1433

 


امتیازدهی
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: