چاپ
ارسال به دوست

درادامه بازدیدهای بهداشت محیط از کارگاههای تولید مواد غذایی
شناسایی وکشف کارگاه تولید شیره انگور تقلبی
روابط عمومی معاونت بهداشتی / با تلاش و بررسی های بازرسان بهداشت محیط یک کارگاه غیر مجاز تولید شیره انگور تقلبی شناسایی و مقدار 2000کیلو گرم از ماده مذکور توقیف و معدوم گردید.
روابط عمومی معاونت بهداشتی / با تلاش و بررسی های بازرسان بهداشت محیط یک کارگاه غیر مجاز تولید شیره انگور تقلبی شناسایی و مقدار 2 هزار کیلو گرم از ماده مذکور توقیف و معدوم گردید.
مهندس عمادی نژاد مسئول بهداشت محیط اظهار داشت : در این کارگاه شیره خرمای غیر بهداشتی با شیره نبات و مقداری شکر مخلوط شده و پس از جوشاندن و تغلیظ آن به عنوان شیره انگور در بازار عرضه می کردند.
وی افزود : شهر وندان گرامی از تهیه موادغذایی که از سلامت آن نا مطمئن هستند و فاقد مشخصات بهداشتی است خودداری نمایند ( به ویژه محصولاتی که معمولا در این فصل عرضه می شود نظیر رب انار ، آبلیمو ، شیره ، لواشک و ....) .
شایان ذکر است : درصورت اطلاع از کارگاه های تولید مواد غذایی غیرمجاز مراتب را سریعا از طریق شماره تلفن 190 یا 1490 ( سامانه پاسخ گویی وزارت بهداشت ) اعلام نمایند./140


تاریخ درج خبر: دوشنبه ٢٧ مهر ١٣٩٤ / شماره خبر: ٢٧٣٩ / تعداد بازدید: 9533