دسترسی سریع
يکشنبه ٣٠ شهريور ١٤٠٤


 چاپ    ارسال به دوست

 

 

درادامه بازدیدهای بهداشت محیط از کارگاههای تولید مواد غذایی

شناسایی وکشف کارگاه تولید شیره انگور تقلبی

روابط عمومی معاونت بهداشتی / با تلاش و بررسی های بازرسان بهداشت محیط یک کارگاه غیر مجاز تولید شیره انگور تقلبی شناسایی و مقدار 2000کیلو گرم از ماده مذکور توقیف و معدوم گردید.

روابط عمومی معاونت بهداشتی / با تلاش و بررسی های بازرسان بهداشت محیط یک کارگاه غیر مجاز تولید شیره انگور تقلبی شناسایی و مقدار 2 هزار کیلو گرم از ماده مذکور توقیف و معدوم گردید.

مهندس عمادی نژاد مسئول بهداشت محیط اظهار داشت : در این کارگاه شیره خرمای غیر بهداشتی با شیره نبات و مقداری شکر مخلوط شده و پس از جوشاندن و تغلیظ آن به عنوان شیره انگور در بازار عرضه می کردند.

وی افزود : شهر وندان گرامی  از تهیه موادغذایی که از سلامت آن نا مطمئن هستند و فاقد مشخصات بهداشتی است خودداری نمایند ( به ویژه محصولاتی که معمولا در این فصل عرضه می شود نظیر رب انار ، آبلیمو ، شیره ، لواشک و ....) .

شایان ذکر است :  درصورت اطلاع از کارگاه های تولید مواد غذایی غیرمجاز مراتب را سریعا از طریق شماره تلفن 190 یا 1490 ( سامانه پاسخ گویی وزارت بهداشت ) اعلام نمایند./140



 

 

 

تاریخ درج خبر: دوشنبه ٢٧ مهر ١٣٩٤    / شماره خبر:  ٢٧٣٩  / تعداد بازدید:  9533

 


امتیازدهی
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: