چاپ    ارسال به دوست

 

 

تشریح عملکرد مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی-بهداشتی معاونت غذا و دارو سبزوار در سال ۱۴۰۳

به گزارش وبدا/ مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی-بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، عملکرد خود در سال ۱۴۰۳ را اعلام کرد.

 بازدید و نظارت بر اجرای ضوابط فنی و بهداشتی در واحدهای تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی-بهداشتی در مراحل مختلف اجرای طرح‌ها و پاسخ‌گویی به استعلام‌های واصله از ادارات و دستگاه‌های مرتبط نظیر جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، محیط زیست و ...     ۳۲۰ مورد

 صدور، تمدید و اصلاح پروانه‌های بهداشتی ساخت، ثبت منبع و مسئول فنی برای کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی.   ۲۲۰ مورد

 صدور گواهی بهداشت برای محصولات صادراتی غذایی و آشامیدنی.    ۳ مورد

 ارزیابی و درجه‌بندی واحدهای تولیدی در قالب طرح PRPS .
۵۸ مورد
 اجرای طرح پایش محصولات غذایی، آشامیدنی و آرایشی-بهداشتی در سطح عرضه (PMS)، شامل فرآورده‌هایی نظیر آرد، چاشنی‌های پودری، عسل، ترشی، بستنی، پنیر، نوشیدنی‌های میوه‌ای و بدون گاز، محصولات آرایشی نظیر لایه‌بردارها، مایع سفیدکننده، جرم‌گیر، کرم موبر و ...   ۲۰۵ مورد

🔹 پایش باقیمانده سموم، آفت‌کش‌ها، نیترات، نیتریت و فلزات سنگین در محصولات کشاورزی و باغی. ۱۸۲ مورد

🔹 بازرسی از انبارها، سیلوها، سردخانه‌ها، کارخانه‌ها، کارگاه‌ها و مراکز عرضه فرآورده‌ها از طریق سامانه‌های نظارتی.   ۵۳۷ مورد

🔹 معرفی واحدهای متخلف به کمیسیون ماده ۱۱ و مراجع قضایی جهت پیگیری قانونی.   ۳۵ مورد

🔹 رسیدگی به شکایات مردمی درباره فرآورده‌های غذایی، آشامیدنی و آرایشی-بهداشتی.  ۴۶ مورد

🔹 اطلاع‌رسانی درباره فرآورده‌های غیرمجاز و فاقد مجوز بهداشتی.   ۹۴۵ مورد

🔹 اجرای برنامه‌های عملیاتی شامل: پایش غنی‌سازی آرد با آهن و اسید فولیک، بررسی شاخص‌های ایمنی افزودنی‌های خوراکی، تشدید نظارت بر فرآورده‌های لبنی و پایش محصولات تراریخته در سطح عرضه و واحدهای تولیدی.  ۳۲۱ مورد

 

تاریخ درج خبر: دوشنبه ٩ تير ١٤٠٤    / شماره خبر:  ٢٠٢٥٥  / تعداد بازدید:  151

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: