چاپ
ارسال به دوست
تشریح عملکرد مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی-بهداشتی معاونت غذا و دارو سبزوار در سال ۱۴۰۳
به گزارش وبدا/ مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی-بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، عملکرد خود در سال ۱۴۰۳ را اعلام کرد.
بازدید و نظارت بر اجرای ضوابط فنی و بهداشتی در واحدهای تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی-بهداشتی در مراحل مختلف اجرای طرحها و پاسخگویی به استعلامهای واصله از ادارات و دستگاههای مرتبط نظیر جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، محیط زیست و ... ۳۲۰ مورد
صدور، تمدید و اصلاح پروانههای بهداشتی ساخت، ثبت منبع و مسئول فنی برای کارخانهها و کارگاههای تولیدی. ۲۲۰ مورد
صدور گواهی بهداشت برای محصولات صادراتی غذایی و آشامیدنی. ۳ مورد
ارزیابی و درجهبندی واحدهای تولیدی در قالب طرح PRPS .
۵۸ مورد
اجرای طرح پایش محصولات غذایی، آشامیدنی و آرایشی-بهداشتی در سطح عرضه (PMS)، شامل فرآوردههایی نظیر آرد، چاشنیهای پودری، عسل، ترشی، بستنی، پنیر، نوشیدنیهای میوهای و بدون گاز، محصولات آرایشی نظیر لایهبردارها، مایع سفیدکننده، جرمگیر، کرم موبر و ... ۲۰۵ مورد
🔹 پایش باقیمانده سموم، آفتکشها، نیترات، نیتریت و فلزات سنگین در محصولات کشاورزی و باغی. ۱۸۲ مورد
🔹 بازرسی از انبارها، سیلوها، سردخانهها، کارخانهها، کارگاهها و مراکز عرضه فرآوردهها از طریق سامانههای نظارتی. ۵۳۷ مورد
🔹 معرفی واحدهای متخلف به کمیسیون ماده ۱۱ و مراجع قضایی جهت پیگیری قانونی. ۳۵ مورد
🔹 رسیدگی به شکایات مردمی درباره فرآوردههای غذایی، آشامیدنی و آرایشی-بهداشتی. ۴۶ مورد
🔹 اطلاعرسانی درباره فرآوردههای غیرمجاز و فاقد مجوز بهداشتی. ۹۴۵ مورد
🔹 اجرای برنامههای عملیاتی شامل: پایش غنیسازی آرد با آهن و اسید فولیک، بررسی شاخصهای ایمنی افزودنیهای خوراکی، تشدید نظارت بر فرآوردههای لبنی و پایش محصولات تراریخته در سطح عرضه و واحدهای تولیدی. ۳۲۱ مورد
تاریخ درج خبر: دوشنبه ٩ تير ١٤٠٤ / شماره خبر: ٢٠٢٥٥ / تعداد بازدید: 151
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
| |
متن تصویر: | |