چاپ    ارسال به دوست

 

 

مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی گفت :

باید فرهنگ مصرف غذا های سنتی و سالم احیاء گردد

واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه با همکاری داوطلبین سلامت اقدام به برگزاری جشنواره غذای سالم در محل نمایشگاه هفته سلامت نموده است .

خبرنگار ویژه  نمایشگاه سلامت :بمناسبت  هفته سلامت وشعار ایمنی غذا از مزرعه تا سفره مجالی یافتیم تا گفتگوی کوتاهی داشته باشیم با خانم بهناز فیروزی کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی داشته باشیم

  وی با بیان اینکه واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه با همکاری داوطلبین سلامت  اقدام به برگزاری جشنواره غذای سالم در محل نمایشگاه هفته سلامت نموده است .

خانم فیروزی هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج غذاهای بومی (سنتی) وآگاهی دادن به مردم نسبت به عدم مصرف غذاهای آماده وفست فود ها وعوارض آن می باشد .

  مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی هم چنین افزود: علاوه بر این فعالیت های آموزشی (ارائه ی 10 نوع بروشور وپمفلت ،به نمایش گذاشتن پوستر های تغذیه ای ،مشاوره تغذیه توسط کارشناس تغذیه ،برگزاری مسابقه وطرح سئوال( اینکه  چرا غذا های سنتی  سالم تر از غذاهای  سنتی  سالم تر از غذاهای آماده وفست فود میباشد؟) معرفی سایت بهبود تغذیه  جامعه وتیزرهای  نمایشی ،رنگ آمیزی کتاب نقاشی های تغذیه ای کودکان توسط کودکان ،بازی مارو پله تغذیه ای برای کودکان می باشد.

     اضافه می کنم فصل های ارائه شده در این نمایشگاه عناوین مهمی همچون :کمبود ویتامین را جدی بگیریم پیشگیری ا ز بیماری های قلبی وعروقی _چربی خون بالا فشار خون بالا _ چاقی واضافه وزن _ایمنی غذا از مزرعه تا سفره_ تغذیه مادران باردار  ارائه شده است ./رشیدنژاد

 

 

تاریخ درج خبر: دوشنبه ٧ ارديبهشت ١٣٩٤    / شماره خبر:  ١٦٤٥  / تعداد بازدید:  2430

 


نظرات بینندگان
کاربر مهمان
1394/02/08 9:21
2
2
like
کاربر مهمان
1394/02/08 9:12
2
2
ممنون از تلاش مدیریت ومسئولین غرفه ها وپوشش خوب ومناسب خبری نمایشگاه سلامت .موفق وموید باشید
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: