چاپ
ارسال به دوست

به مناسبت روز جهانی غذا و پوکی استخوان
با همکاری واحد بهبود تغذیه و مدیریت بیماریهای غیر واگیر جشنواره غذا با موضوع اهمیت مصرف لبنیات درپیشگیری از پوکی استخوان ، با همت سرکار خانم بیدی مسئول پایگاه و سفیران سلامت پایگاه برگزار گردید
تاریخ درج خبر: يکشنبه ١ آبان ١٤٠١ / شماره خبر: ١٥٣٨٠ / تعداد بازدید: 328
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
| نام : | |
| ایمیل : | |
| *نظرات : | |
| | |
| متن تصویر: | |
