دکتر فاطمه نوده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار و رئیس مرکز بهداشت شهرستان گفت: همزمان با شروع ماه مبارک رمضان طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به منظور جلوگیری از عرضه مواد غذایی غیر بهداشتی آغاز شده است.
دکتر نوده افزود: این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد و کارشناسان بهداشت محیط در تمامی ساعات شبانه روز بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت کامل دارند که گزارش 15 روز اول اجرای این طرح به شرح زیر میباشد:
1 - 1358 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی اماکن عمومی و بین راهی
2 - 596 مورد بازرسی از مساجد و اماکن متبرکه
3 - صدور 33 مورد اخطاریه بهداشتی برای مراکز و اماکن دارای نواقص بهداشتی
4 - 6 مورد معرفی مراکز و اماکن به مراجع قضایی
5 - پلمپ 3 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی
6 - صدور 272 عدد کارت بهداشت
7 - 64 مورد نمونه برداری از مواد غذایی سنتی و صنعتی
8 - 710 مورد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی
9 - کشف و معدوم سازی 424 کیلوگرم مواد غذایی
11 - 84 مورد نمونه برداری میکروبی آب شرب
12 - 2089 مورد کلرسنجی از آب شرب
13 - 9 مورد رسیدگی به شکایات سامانه مردمی 190
14 - 12 مورد بازرسی مشترک با سایر دستگاهها و ادارات






