دسترسی سریع
جمعه ٢٨ شهريور ١٤٠٤


 چاپ    ارسال به دوست

 

 

عملکرد واحد بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در نیمه اول ماه مبارک رمضان سال 98

دکتر فاطمه نوده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار و رئیس مرکز بهداشت شهرستان گفت: همزمان با شروع ماه مبارک رمضان طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به منظور جلوگیری از عرضه مواد غذایی غیر بهداشتی آغاز شده است.

دکتر فاطمه نوده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار و رئیس مرکز بهداشت شهرستان گفت: همزمان با شروع ماه مبارک رمضان طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به منظور جلوگیری از عرضه مواد غذایی غیر بهداشتی آغاز شده است.

دکتر نوده افزود: این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد و کارشناسان بهداشت محیط در تمامی ساعات شبانه روز بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت کامل دارند که گزارش 15 روز اول اجرای این طرح به شرح زیر میباشد:

1 - 1358 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی اماکن عمومی و بین راهی

2 - 596 مورد بازرسی از مساجد و اماکن متبرکه

3 - صدور 33 مورد اخطاریه بهداشتی برای مراکز و اماکن دارای نواقص بهداشتی

4 - 6 مورد معرفی مراکز و اماکن به مراجع قضایی

5 - پلمپ 3 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی

6 - صدور 272 عدد کارت بهداشت

7 - 64 مورد نمونه برداری از مواد غذایی سنتی و صنعتی

8 - 710 مورد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی

9 - کشف و معدوم سازی 424 کیلوگرم مواد غذایی

11 - 84 مورد نمونه برداری میکروبی آب شرب

12 - 2089 مورد کلرسنجی از آب شرب

13 - 9 مورد رسیدگی به شکایات سامانه مردمی 190

14 - 12 مورد بازرسی مشترک با سایر دستگاهها و ادارات

 

 

تاریخ درج خبر: يکشنبه ٥ خرداد ١٣٩٨    / شماره خبر:  ١٠٢٣٩  / تعداد بازدید:  917

 


امتیازدهی
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: