چاپ
ارسال به دوست

به مناسبت ماه مبارک رمضان برگزار شد
جلسه مشترک با هیئت رئیسه صنف قنادان و چلوکباب در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
با نزدیک شدن ماه مبارک رمضان و تهیه و طبخ انواع موادغذایی از جمله آش و حلیم، زولبیا و بامیه توسط اعضاء صنف چلوکباب و قنادان به جهت رعایت نکات بهداشتی و به منظور تامین و حفظ سلامتی آحاد جامعه و دسترسی به آب و موادغذایی ایمن و سالم، همچنین لزوم کنترل و پیشگیری بیماری های غیر واگیر و واگیردار، جلسه آموزشی در سالن جلسات مرکز بهداشت سبزوار برگزار گردید.
با نزدیک شدن ماه مبارک رمضان و تهیه و طبخ انواع موادغذایی از جمله آش و حلیم، زولبیا و بامیه توسط اعضاء صنف چلوکباب و قنادان به جهت رعایت نکات بهداشتی و به منظور تامین و حفظ سلامتی آحاد جامعه و دسترسی به آب و موادغذایی ایمن و سالم، همچنین لزوم کنترل و پیشگیری بیماری های غیر واگیر و واگیردار، جلسه آموزشی در سالن جلسات مرکز بهداشت سبزوار برگزار گردید.
مهندس هادی کرابی مسئول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشتی ضمن تشکر از اتحادیه های صنف قنادان و چلوکباب گفت: جهت اجرای هرچه بهتر برنامه سلامت رمضان تشکیل تیم های بازرسی مشترک متشکل از بازرسین بهداشت محیط، اتحادیه قنادان و چلوکباب و بازرسی اصناف در ایام ماه مبارک رمضان جهت جلوگیری از عرضه مواد غذایی غیر بهداشتی (آش و حلیم ، زولبیا و بامیه) که توسط دستفروشان، کارگاه ها و آشپزخانه های فاقد مجوز( زیر زمینی ) تهیه و توزیع می شود الزامی است.
وی با بیان اینکه بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت در ایام ماه مبارک رمضان در ساعات اداری و غیر اداری نسبت به کنترل سطح عرضه مواد غذایی با تجهیزات پرتابل بازرسی و همچنین نمونه برداری از موادغذایی ( آش و حلیم ، زولبیا و بامیه و ... ) اقدام می نمایند و متخلفین به مراجع قضایی معرفی می کنند افزود: زیر مجموعه اتحادیه های صنف قنادان می بایست از مواد اولیه سالم از جمله خامه پاستوریزه، تخم مرغ شناسنامه دار یا تخم مرغ پاستوریزه بسته بندی شده، شیر پاستوریزه یا استریلیزه، جعبه های شیرینی مجاز بهداشتی (دارای مهر استاندارد و پروانه ساخت)، روغن با کیفیت و رنگ مجاز در تهیه زولبیا و بامیه استفاده نمایند .
مسئول واحد بهداشت محیط ضمن اشاره به اهمیت استفاده از غذای سالم افزود: زیر مجموعه اتحادیه صنف چلوکباب در کلیه مراکز طبخ و تهیه مواد غذایی و اغذیه فروشی ها به ویژه محل های عمومی که افطار دهی دارند در صورت عرضه سالاد و سبزی، مراحل سالم سازی را بطور کامل رعایت و ترجیحاً از سبزیجات و سالاد بسته بندی دارای پروانه بهداشتی استفاده نمایند و در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف جهت عرضه مواد غذایی با دمای بالای 60 درجه، از ظروف یکبار مصرف بر پایه گیاهی و آلومینیومی استفاده نمایند.



تاریخ درج خبر: دوشنبه ١٦ ارديبهشت ١٣٩٨ / شماره خبر: ١٠١٤٩ / تعداد بازدید: 464